Jaarlijkse notariële studiemiddag NNK

Het Nieuw Notarieel Kwartaalschrift NNK, uitgegeven bij Maklu Uitgevers, organiseert jaarlijks, met de gewaardeerde medewerking van de Vereniging van de Nederlandstalige licentiaten en masters in het Notariaat (VLN), een notariële studiemiddag om de professionals zo volledig mogelijk te informeren.

Op deze studiemiddag wordt enerzijds een overzicht gegeven van voor het notariaat belangrijke nieuwe wetgeving en ontwikkelingen in de rechtspraak en de rechtsleer van de afgelopen achttien maanden.

Anderzijds wordt de nodige aandacht besteed aan de notariële praktijk, waarbij nader wordt ingegaan op de inhoud van bepaalde notariële akten, de te vervullen formaliteiten, nuttige raadgevingen aan partijen en bruikbare oplossingen voor knelpunten en valkuilen die zich in de praktijk voordien.

Er komen in totaal veertien onderwerpen aan bod uit verschillende voor het notariaat relevante rechtsdomeinen. Elk onderwerp wordt op beknopte, overzichtelijke en praktijkgerichte wijze toegelicht. Deze notariële studiemiddag is zeer interessant ter voorbereiding van het vergelijkend notarieel examen.

 

Meer

Maklu-Meetings

Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige Maklu-Meetings, dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.